Trepte/Contratrepte/Glafuri din Travertin mat/lucios

Cod produs: 9791
Loading...

Travertinul reprezintă cel mai popular produs, al cărui succes provine din aspectul relaxant, luminos, la care se adaugă calitatea suprafeței antiderapante și durabile.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Glafurile, treptele și contratreptele sunt elemente care aduc un aport interesant asupra aspectului locuinței. Astfel, designul elegant și simplu al scărilor reprezintă un drum lung pentru a defini casa ta. Scările sau glafurile din travertin pot moderniza proiectele interioare sau exterioare într-un mod nobil, dar și rustic, datorită diferitelor culori disponibile și, de asemenea, finisajelor speciale selectabile pe care le are travertinul.

Datorită finisajului, nervurile din travertin sunt evidențiate și au o luminozitate și intensitate sporită, indiferent de aspectul mat sau lucios al materialului. Travertinul este foarte rezistent, incredibil de spectaculos, perfect în combinație cu cele mai diferite stiluri de mobilier și arhitecturi din punct de vedere al vechimii și designului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trepte/Contratrepte/Glafuri din Travertin mat/lucios”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare