Telefon: 0734 105 544

Premium Stone a fost înființat cu scopul de a oferi cele mai bune soluții de materii prime în obținerea unor rezultate premium si de calitate: travertin, marmură, granit, pietricele decorative și glafuri / trepte / contratrepte.

Având o varietate de modele și culori, fiecare placă utilizată va satisface cele mai complexe proiecte. Având calitatea materialelor și atenția asupra detaliilor, proiectul la care se lucrează va fi unul impecabil și care se va ridica la înălțimea așteptărilor.

Magazinul nostru comercializează produse de tip placaj, trepte, contratrepte sau glafuri. Gama variată de modele și culori se va plia pe proiectul conceput. Aceste produse se potrivesc atât pentru interior, cât și pentru exterior (placaj de grădină, placaj pentru fațada casei etc).

Misiunea pe care Premium Stone o are de la începutul existenței și până acum:

–       Oferirea celor mai eficiente soluții pentru proiectele implicate;

–       Crearea unei culturi a standardului de calitate a produselor pe piața din România;

–       Livrarea produselor într-un mediu sigur și cât mai facil astfel vom preveni deteriorarea calității produselor.

Produsele comercializate sunt dintr-o gamă de materiale rezistente și foarte rafinate. Cele mai multe proiecte din categoria de lux și rafinament folosesc aceste tipuri de materii prime pentru a îmbina eleganța cu calitatea și rezistența în timp a materialului.