Telefon: 0734 105 544

UNIVERSAL STONE SRL cu sediul in Calea Giulesti Nr.111, Camera 1, Bl.5, Sc.A, Et.1, Ap.6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub  J40/1853/2017, CUI RO37071523, e-mail: [email protected], va protejeaza si va respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal, conform prevederilor Regulamentului General de Protectia Datelor. 

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza despre informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator de date personale si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre scopul si modul in care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs. personale.

Prin folosirea websiteului premiumstone.ro sunteti de acord cu aceste terminologii si conditii.

UNIVERSAL STONE SRL respecta dreptul de confidentialitate pentru fiecare persoana care se inregistreaza sau completeaza un formular de aplicare pe pagina noastra de web si care se foloseste de serviciile noastre.

Colectam si folosim urmatoarele informatii despre dumnevoastra:

 • Numele si Prenumele;
 • Numarul de telefon;
 • Adresa de e-mail;
 • Domeniul de lucru
 • Oras de resedinta
 • Adresa fizica
 • Informatii despre angajatorul dumneavoastra sau calitatea de asociat, administrator, partener sau manager intr-o companie

Furnizarea informatiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact, nu este o cerinta statutara sau contractuala; totusi, retineti ca rubricile marcate cu un asterisc (*) sunt rubrici obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informatii pentru a respecta sau a raspunde solicitarii dvs. . 

Alte informatii sau informatii cu caracter personal pe care ni le furnizati la completarea formularelor de contact si a celor de aplicare, sunt la discretia dvs.. Daca ne contactati, vom pastra evidenta acelei corespondente.

Toate informatiile care se pastreaza in baza noastra de date sunt confidentiale si sunt accesate de catre angajatii nostri, contractanti sau agenti implicati in procesul de furnizare a serviciilor UNIVERSAL STONE SRL si prin natura activitatii sunt expusi la aceste informatii.

Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri:

 • Furnizarea raspunsurilor solicitarilor prin formularul de contact;
 • Realizarea de oferte personalizate pentru dumneavoasra si compania dumneavoastra;
 • Pregatirea datelor statistice si a rapoartelor interne;
 • Calificarea dumneavoastra ca prospect si potential client;
 • Pentru a vă răspunde la cereri sau intrebari atunci cand ne contactati;
 • Pentru a va informa despre noi tehnici, unelte si oferte de marketing si management al afacerii

Utilizarea informatiilor dvs. in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila din domeniul protectiei datelor, deoarece este:

 • necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor expuse mai sus, iar interesele dvs. de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in nici unul dintre cazuri;
 • necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale sau de reglementare, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor, organismelor guvernamentale sau de reglementare;
 • sau necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite in interes public, iar, atunci cand folosim categorii speciale de informatii cu caracter personal, utilizarea acestora este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in justitie sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate in mod evident in domeniul public;
 • in circumstante limitate, procesate cu consimtamantul dvs., cum ar fi atunci cand optati sa primiti comunicari prin email.

Perioadele de pastrare a informatiilor dvs. cu caracter personal depind de scopul in care sunt procesate datele si de instrumentul respectiv in care sunt procesate aceste informatii cu caracter personal. Nu se pot evidentia diferitele perioade de pastrare a informatiilor intr-un format rezonabil de inteligibil in cadrul acestei Politici. 

Criteriile utilizate pentru a determina perioada de pastrare aplicabila sunt faptul ca vom pastra informatiile cu caracter personal stabilite in prezenta politica atata timp cat

 • este necesar in scopul respectiv,
 • este necesar pentru desfasurarea relatiei de afaceri cu dvs.,
 • ati consimtit si/sau
 • este impus de legile aplicabile privind pastrarea informatiilor
   

Furnizarea informatiilor catre terti

Divulgarea va avea loc numai in urmatoarele situatii:

 1. Catre furnizori, contractanti si agenti: in mod periodic, avem relatii contractual cu alte societati pentru a indeplini functii in numele nostru. Exemplele includ gazduirea si/sau mentinerea continutului Website-ului sau furnizarea anumitor functii cuprinse in Website, furnizarea de servicii de marketing sau furnizarea de actualizari financiare la solicitarea dvs. Acesti destinatari vor avea acces numai la informatiile dvs. cu caracter personal solicitate pentru a-si indeplini functiile si nu li se permite sa utilizeze informatiile respective. Acesti destinatari vor respecta obligatii contractuale de confidentialitate.
 2. Catre autoritatile guvernamentale sau de aplicare a legii daca stabilim, la libera noastra alegere, ca este obligatia noastra legala sa o facem.
   

Drepturile dvs. ca persoana vizata

Ne puteti intreba ce informatii avem despre dumneavoastra si ne puteti cere sa le corectam daca sunt inexacte. Daca v-am cerut consimtamantul dvs. pentru a procesa datele personale, puteti retrage acest consimtamant in orice moment.

Daca prelucram datele dvs. personale pentru a indeplini un contract sau in temeiul consimtamantului, puteti sa ne cereti sa va oferim o copie a informatiilor intr-un format care sa poata fi citit, astfel incat sa il puteti transfera altui furnizor.

Daca prelucram datele dvs. personale pe baza de consimtamant sau de interes legitim, puteti solicita stergerea datelor dvs.

Aveti dreptul sa ne cereti sa nu mai folosim informatiile dvs. pentru o perioada de timp daca credeti ca nu facem acest lucru in mod legal.

In cele din urma, in anumite circumstante, puteti sa ne cereti sa nu luam decizii care sa va afecteze utilizandu-va prelucrarea automatizata sau profilarea.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, posta sau telefon, utilizati informatiile de contact furnizate mai sus in sectiunea introductiva in aceasta politica.

Dreptul dumneavoastra de a depune plangere

Daca aveti o plangere cu privire la utilizarea de catre dvs. a informatiilor dvs., am prefera sa ne contactati prima oara pe noi, pentru a putea remedia in mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteti, de asemenea, sa contactati Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru informatii prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau sa le scrieti la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

Revizuim regulat si, daca este cazul, actualizam periodic aceasta politica de confidentialitate atunci cand intervin modificari in urma prestarii servicii. Daca vrem sa folosim datele dvs. personale intr-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.

Vom actualiza numarul versiunii si data acestui document de fiecare data cand acesta este modificat.