Travertin Scapitat 1.7 x 5 x 30 yellow/white

Cod produs: 9927
Loading...

Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 119,00 lei.

Indisponibil

Travertinul reprezintă cel mai popular produs, al cărui succes provine din aspectul relaxant, luminos, la care se adaugă calitatea suprafeței antiderapante și durabile.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Travertinul scapitat are capacitatea de a stoca și emite căldură, un element important pentru vremea rece. Vara în schimb, stochează aerul rece pe toată perioada, ceea ce face ca încăperea să fie răcoroasă și plăcută.

Atunci când îți dorești să-ți amenajezi locuința, indiferent dacă proiectul tău implică design interior sau exterior, travertinul este o opțiune excelentă, atemporală și elegantă. Modalitatea prin care travertinul este prelucrat și finisat aduce beneficiul de a fi ușor de întreținut.

Travertinul Scapitat Yellow/White are un fundal alb-murdar spre gri, amestecat cu nuanțe aurii, cu vene alb-gălbui, împrăștiate în mod neregulat. Se recomandă utilizarea plăcilor în interior în aplicații rezidențiale, cât și în cele comerciale, inclusiv podele, pereți și blaturi.

Informații suplimentare

Utilizare

Exterior, Interior

Culoare

Yellow & White

Calitate

Standard

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Travertin Scapitat 1.7 x 5 x 30 yellow/white”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare

Etichete: travertin