Travertin Bricks 1 x 7.5 x 20.3 classic (Precomanda)

Cod produs: 9937
Loading...

107,10 lei

Precomanda

Travertinul reprezintă cel mai popular produs, al cărui succes provine din aspectul relaxant, luminos, la care se adaugă calitatea suprafeței antiderapante și durabile.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Travertin Bricks poate ajuta în a realiza un design contemporan sau clasic pentru locuința ta. Un perete interior din Travertin Bricks nu se deteriorează la fel de repede ca alte materiale. Are o durabilitate mai mare și reduce riscul de fisuri datorită texturii de cărămidă pe care o are.

Atunci când îți dorești să-ți amenajezi locuința, indiferent dacă proiectul implică design interior sau exterior, travertinul este o opțiune excelentă, atemporală și elegantă. Modalitatea prin care travertinul este prelucrat și finisat aduce beneficiul de a fi ușor de întreținut.

Informații suplimentare

Dimensiune

1 x 7 x 22

Culoare

Classic Travertin

Utilizare

Exterior, Interior

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Travertin Bricks 1 x 7.5 x 20.3 classic (Precomanda)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare

Etichete: travertin