Loading...

Prețul inițial a fost: 3,60 lei.Prețul curent este: 3,00 lei.

In stoc

Pe lângă atractivitatea lor estetică, pietricelele decorative pot fi folosite pentru a preveni eroziunea solului, pentru a reduce praful și pentru a devia lumina soarelui, ajutând la conducerea umidității în substrat.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Pietricelele sunt o modalitate excelentă de a adăuga interes vizual și textural grădinii sau zonei în aer liber. Încorporând pietricele în designul peisajului tău, poți face grădina sau spațiul în aer liber să pară elegant și luxos.

Poți folosi pietricele pentru a umple o zonă goală și a-i da caracter, precum și pentru a aduce o senzație naturală locului. Petricelele decorative creează propria personalitate a locurilor și reîmprospătează semnificativ aspectul locuinței sau a spațiului în care sunt folosite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pietricele red 3-6 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare