Marmura mozaic 2.5 x 2.5 Bianco Carrara hexagon antichizat

Cod produs: 10619
Loading...

393,00 lei

Precomanda

Travertinul reprezintă cel mai popular produs, al cărui succes provine din aspectul relaxant, luminos, la care se adaugă calitatea suprafeței antiderapante și durabile.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Travertin Mosaics se montează ușor și rapid, oferă un aspect modern, fiind ideal pentru placări interioare și exterioare deoarece este antiderapant și rezistent. Sunt durabile, estetice și au un loc important în istoria designului interior. Mosaics sunt o formă de artă frumoasă și unică, cu aspect versatil și culori plăcute. Ele sunt în esență modele făcute din multe piese mici puse împreună.

Atunci când îți dorești să-ți amenajezi locuința, indiferent dacă proiectul tău implică design interior sau exterior, travertinul este o opțiune excelentă, atemporală și elegantă. Modalitatea prin care travertinul este prelucrat și finisat aduce beneficiul de a fi ușor de întreținut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marmura mozaic 2.5 x 2.5 Bianco Carrara hexagon antichizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare