Marmura Mosaics 2.4 x 4.8 black marble

Cod produs: 9934
Loading...

125,00 lei

Indisponibil

Marmura este una dintre cele mai bune pietre naturale care sporește nu numai frumusețea casei tale, ci oferă și un aspect luxos pentru o perioadă foarte lungă de timp interiorului locuinței tale.

În funcție de lotul produselor din piatră este foarte posibil ca nuanțele, contrastul și alte detalii care țin de textura și aspectul pietrei să prezinte diferențe față de cele ale modelelor prezente pe site-ul nostru. Diversitatea este un aspect specific oricărui model de piatră naturală.
Loading...

Cu o dispoziție asimetrică, mozaicul de marmură poate fi soluția ideală pentru un decor fascinant, adesea folosit pentru placarea șemineelor sau fațadelor. Cu caracteristicile sale multiple, marmura poate fi aplicat oricărui tip de stil de calibru înalt, cum ar fi nordic, industrial sau rustic.

Folosirea culorii negre va scoate în evidență celelalte culori pe care le folosești pentru designul interior al casei tale. Cele mai comune și de succes utilizări ale pietrei de marmură neagră sunt podelele, băile, blaturile de bucătărie sau cabinele de duș din marmură.

Informații suplimentare

Culoare

Black Marble

Utilizare

Exterior, Interior

Calitate

Standard

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Marmura Mosaics 2.4 x 4.8 black marble”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare

Etichete: marmura, mosaic